PRIMA PAGINA»Electronica World Tour
REPREZENTATII

ELECTRONICA WORLD TOUR

Renumit pentru fascinantele efecte vizuale și pentru folosirea tehnologiei digitale de ultimă oră, care au încântat milioane de oameni din întreaga lume, show-ul promite încă o dată să fie o călătorie muzicală cu adevărat captivantă. Artistulul Jean-Michel Jarre dorește să își captiveze publicul cu noile melodii cuprinse în cel mai recent album intitulat “ELECTRONICA”, dar și cu deja cunoscutele albume “Oxygene” (1976) sau “Equinoxe” (1978).


Cu renumitele sale concerte de mărimea unui oraș întreg, Jarre a stabilit recoduri mondiale Guinness pe tot mapamondul, inclusiv unul pentru o audiență de 2,5 milioane de fani organizat în fața La Défense, Paris, urmând ca imediat după aceea tot el să își depășească propriul record în Moscova, când pentru cea de-a 850-a aniversare a orașului, Jean-Michel Jarre a susținut un concert pentru un număr impresionant de 3, 5 milioane de fani.


Cu o producție unică și nouă, Jarre va crea și împărtăși energia concertelor sale macro și emoția unei adevărate experiențe în arena în această primă etapă a turneului său mondial în aproape toată Europa. Artistul francezul va concerta în lunile octombrie și noiembrie în locații importante precum Arena 02 din Londra și Arena AccorHotels din Paris, pe lângă concertele susținute în Germania, Slovacia, Polonia, Austria, Elveția, România și multe altele.
Toate biletele pentru debutul european al turneului “ELECTRONICA” vor fi puse spre vânzare vineri, 18 martie.


Turneul european din acest an va avea loc după debutul celui de-al doilea volum al albumului “ELECTRONICA 1: The Heart of Noise”, stabilit pentru data de 6 Mai, 2016. Lansat prin Sony Music International, acesta vine în continuarea aclamatului prim volum, intitulat “The Time Machine”, și dispune de o serie întreagă de colaborări cu artiști celebri, precum Rone, Pet Shop Boys, Primal Scream, E.S., Julia Holter, Gary Numan, Jeff Mills, Peaches, Siriusmo, Yello, The Orb, Sebastien Tellier, Hans Zimmer, Cyndi Lauper and Christophe, pe care Jarre i-a ales în mod special pentru a desăvârși proiectul acestui album constituit din două volume.


Electronica Vol. 2: The Heart of Noise este disponibil pentru pre-comandă pe iTunes, Amazon și Spotify. Toți cei ce vor comanda albumul acum vor primi primul ‘The Heart of Noise’, realizat împreună cu Rone, printr-un download gratuit.


Jean-Michel Jarre a susţinut până acum 2 concerte în România, în 2008, respectiv 2011, ambele la Bucuresti. Pe 11 noiembrie (a.c.) va fi pentru prima dată la Cluj-Napoca.

MULTIMEDIA
© Copyright Quantum Media 2019. Toate drepturile rezervate.